Peeglike, peeglike…

No miks see nii on, et ma leian endast jube ilusa pildi, siis ma olen seal nagu lammas all paremas nurgas? Pilt on tehtud hoopiski kellestki teisest aga mina hängin seal ja olen sitaks ilus oma fookusest väljas olevas hämaruses. Hei! Revelation- nüüd ma tean, miks ma meeldin poistele, kes on purjus! 🙂 Anyways, leidsin just pildi Riinu pulmast, kus ma seisan pulmaemanda ja veel ühe pulmakülalisega keset saali nähes välja sitaks ilus. Pildi nurgas on pool ühest teisest tüdrukust veel. Noh ei ole just kõige paremini väljakukkunud pilt, selline tume ja ülemine serv on põhiliselt laest. Teised ei ole ka väga kobedad, aga mina… nii-nii ilus. Kõige nummim on veel see, et selle pildi peal ma vaatan väga etteheitva näoga pruudile otsa, sest ma sain just teada, mis mu ülesanne pulmas on. Lõbustada meessoost pulmakülalisi.

Ouch… ma vaatasin nüüd pilti, mis on tehtud vahetult enne mu imeilusat pilti. Ouch.

Ööd!

EDIT: Peale seda kui ma Dakile saatsin oma eriti ilusa pildi. Tegi tema oma lollide kausta lahti ja… saatis mulle pildi, kus ma tundun just olevat hüppanud välja väga halvast kaltsukast. Teisel pildil põen ma parkinsoni, sest kui Daki meist pilti tegi, siis tema oli ok aga mina olin värisenud vist nupule vajutuse ajal, sest jäin pildile üleni udune. Kolmanda pildi pealkiri oleks võinud olla Loll Ivan ja tema NIVA.

3 kommentaari “Peeglike, peeglike…

  1. mis kuradi “ööd”. too välja see pilt. raudselt on siuke, mille kohta me kõik ütleme, et sa pole seal raudselt oma näoga:)

  2. Ja mina arvasin, et see on jube tore ülesanne sinu jaoks 😉 😛

    Kui pulmaemal oleks olnud meeles kogu jutt rääkida, siis oleks veel toredam olnud…

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s