Väike kokkuvõte elust

Ja nüüd on ainult kaks varianti, kas läheb hästi või… ah ma ei taha mõeldagi.

Elukene suht roosakas. Mitte midagi säravpõnevat ei toimu. Ma sain oma arvuti kodus korda ja veedan kõik õhtud seriaale vaadates. Väljas käin haruharva. Rohkem tegelen külaliste vastuvõtmisega. Elu viskab vahel mõnusaid irooniapalle mu pihta, aga muidu on kõik imerahulik. Sellest ka siin laiutav vaikus. Ma kardan, et nüüd mõni aeg kui mul just millestki katus ära ei sõida, tuleb siia ainult kaherealisi sissekandeid.

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s