Mürgine Äpu

Neljapäeval tarkusehammast välja tõmbama. Tunnen ennast tänu hambale ja muudele vigastele ihuliikmetele täna äärmiselt äpult. Käiku autol ei vahetaks väga hea meelega, sidurit juba saan vahetada, ei kummarduks, ei naeraks. Tegelikult on ikka asi põhiliselt hambas, sest teised vigastused tekkisid väga toreda nädalavahetuse käigus. Aga sellest homme. Ma ei saa vahvatest asjadest kirjutada kui mul on toss olla.

Tahan koju kookonisse ja punast veini suurde veiniklaasi. A ma arvan, et ma saan kah varsti.

Ja kui ma keegi teab miks ma kuulan IAMXi, siis mitte minuga kontakteeruda, et seda mulle selgitada.

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s