Kas ujuma juba saab?

Mu vaesed töökaaslased on pidanud juba terve nädala kuulama, kuidas ma iga tunni tagant halan, et ma tahan ujuma ja sunnin neid kuulama kui palju rahvast kuskil rannas praegu on ja millised on õhu- ja veetemperatuurid. Vähe sellest, et nad lihtsalt peavad kuulama, sunnin ma neid veel mõtteid vahetama teemal, miks on Pühajärvel ikka veel punane lipp ja kui ma läheks ujuma, siis millisesse randa ja kui suvel soe on,  hakkan ma lõunapauside ajal Emajões ujumas käima.

Anne kanal- õhk 24 C, vesi 18 C ja rahvast u 625(?!)

Emajõe vabaujula- õhk 23 C, vesi 19 C ja rahvast u 100

Emajõe linnaujula- õhk 23 C, vesi 19 C ja rahvast u 80

Verevi järv-õhk 24 C, vesi 20 C ja rahvast u 110

Pühajärv- õhk 24 C, vesi 18 C ja rahvast u 50 (ja nüüd on lipp ROHELINE!)

Inff ilm.ee

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s