Tööränt nonspecific

Vahin ekraanil olevat kirjeldust, mille järgi ma peaksin tegema oma järgmise testi. Mida kuradit ta mulle selle tekstiga öelda tahab? Mida ta täpselt tahab siin väita, et ei tööta korrektselt? Mis see asi siia puutub… oot.. äkki ta arvab…miks ta arvab, et SEE on asjaga seotud?! Kuidas?

Palun kaastöölisel sama teksti lugeda. Tema seletab mulle sellest oma nägemuse, mis absoluutselt ei klapi minu omaga. KURAT! Loen 5. punkti juba viies kord. Misasiseeon? Ma ei saa enam mitte midagi aru. See lause ei oma tähendust. Täiesti tähenduseta lause. Neetud!

Kerin teksti algusesse ja loen esimest lauset uuesti. Oot..kas võib olla, et… ta väidab, et kui ühes lahtris on vaja teha muudatus, siis see ei tööta nii nagu peab. MINE PÕRGUSSE!!! Mis kuradi pärast on vaja kirjutada kokku mingi poole leheküljene teks, mis sisaldab 75% ulatuses informatsiooni, mis on täiesti ebavajalik antud testi jaoks! Pea valutab oimukohast.

Teen testi. Mingit kuradima viga pole! Viga seisneb selles, et seda saab muuta korra ja rohkem ei tohikski. See koht ei ole näppimiseks.

Frustratsioon. Peavalu ja palju suitsu.

Muidu on lill

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s