Kas sul malli on?

Äärmiselt meeleolukas pilt, kas pole? Seda pilti nähes tekkis mul tõsine huvi välja arvutada oma käe tagurpidi paindumise nurk. Silma järgi hinnates arvan, et kuskil 207 kraadi.

Kui ma veel noor ja uljas olin, siis tegime sõbranna Kristeliga pidude ajal nii, et ma panin sõrmed vaheldumisi, käed sirgelt ette nagu venitaksin ja nii et küünarnukid jäävad väljapoole ja tema surus mul küünarnukkidest sissepoole seni kuni need kokku läksid. Väga kole. Naljakas jälgida teiste reaktsioone samas. Enamasti lubati mind raha eest näitama hakata, aga ma kuskilt lugesin, et naistel on normaalne kui käsi ei ole päris sirge. Paindumise nurk oli kuskil 190 kraadi. Klassis oli meil tervelt neli tüdrukut, kes said käed “tagurpidi” keerata.

8 kommentaari “Kas sul malli on?

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s