Üks ilus hommik

Absolutely divine. Ärgata hommikul üles ja avastada, et kell on metsikult palju ja Lotte the Dog on maganud mu voodi kõrval terve öö ja mind mitte kordagi üles ajamata, et minna õue. Koer ärkab selle peale kui ma kella vaatan ja avastan, et see on juba üle kaheteistkümne. Lasen koera välja  teen endale võileibu ja peene aparaadiga latte. Kuna õues sajab vihma, siis ei langeb ära juba teist korda sel nädalavahetusel plaan vedeleda verandal lugeda raamatut, juua kohvi ja teha suitsu. Teen tagumise ukse lahti ja vedelen sauna eesruumis oma raamatuga (äärmiselt crappy raamat). Koer, kes on tagaukse kaudu jälle sisse tulnud magab jälle. Varsti peab ennast kokku võtma ja elamist klanima. Mingi hetk peab ka oma koju minema, aga kuidagi ei taha sellest äärelinna unelmast välja tulla.

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s