Puhkus vol5

Õudselt tuuline ilm oli eile, aga soe ja nii mõtlesime Dakiga, et võiks ujuma minna. Läksime vaatasime järvi Haagel ning Rahingel. Miski ei sobinud kui lõpuks tahtis Siki meile näidata nende maja Võrus. Nii otsustasime teha väikse road tripi. Mida rohkem Võru poole sõitsime seda ilusamaks läks ilm. Taevas oli täiesti sinine ja tuult enam väga polnudki. Siki juures keerati nummimeetri põhja, sest seal oli kaks imearmast kassipoega, kellele ühele ma panin nimeks Norsu. Ninnu-nännutasime neid a la Patsy style, (kes nummi kiisu ah?)ja ühte koera, kelle nimi oli Topsik (vist). Tegime tühjaks Siki redisepeenra ja sõitsime edasi avastama, mida põnevat veel Võrumaal näha on.

Siki juhatas meid ühe väikse šefi metsajärve juurde. Nime ei tohtinud mainida, sest me läheme sinna kunagi telkima ja ei ole vaja, et hordid sinna peale lendaks. Seal käisime näkki ujumas, teised selle pärast, et neil polnud vastavat atribuutikat (pane tähele esimest lauset sissekandel, mis mõttes ei võta ujuma minnes asju kaasa?) ja mina solidaarsusest. Mu ema ütleks selle peale, kas sa hüppaksid sillalt ka alla kui teised seda teeksid? Nuuh.. oleneb sillast. Vesi ja koht olid igatahes täiesti super. Raudselt läheb sinna kunagi telkima.

Tagasi tulime Räpina kaudu. Räpina kõik neetud teed olid üles kaevatud ja 10 km loksusime mööda kuumaastiku. Tartusse jõudes oli kell juba öö ja ma unustasin hapukoore oma redistele osta, nii et ma närisin neid Pratchetti kõrvale niisama.

Puhkus endiselt suurepärane.

Homses osas- kuidas Birgiti kuuri värvimine läks.

5 kommentaari “Puhkus vol5

  1. Torbik, käis Räpinas ja mulle ei helistanud 😦 Muidugi sõitsin ma just eile sealt poolt siia poole 🙂 aga mitte kauaks 🙂

  2. Kaamerat kaasas ei olnud? Oleks hää meelega ujumisest videoblogi pool midagi vaatanud. 🙂

  3. Bettani- ei taibanud jah helistada 😛

    Larko- 😀 Kaamerat ei olnud jah kahjuks kaasas.

    G.- see on see sama lugu, mis ma sulle ütlesin.

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s