RUJA-soovitan soojalt

Vedamise tõttu õnnestus mul saada pilet Ruja kontrolletendusele. Enne seda olin ma saanud kaela kolm sahmakat vihma ja kaalusin pileti ära andmist kellelegi teisele, kuid seda ma oleks kõvasti kahetsenud.

Esimestel minutitel suutis Priit Võigemasti mängitud Rannap rahva elevile ajada hästi väljamängides Rannapi kõnepruugi ja tema liigutused. Suurepärased olid ka Alendrit mänginud Sergo Vares ja Nõgistot mänginud Risto Kübar. Võigemasti, Varese ja Nõgisto mängisid oma tegelasi tihti peale parodeerimise piiril, mis tegi rahvale nende jälgimise seda lõbusamaks. Samaaegselt oli võimalus jälgida kogu tegevust ka suurelt ekraanilt, sest appi olid võetud kaamerad, mis jälitasid ansambli liikmeid. Tegemist oleks olnud nagu Ruja dokumentaalfilmiga, mida pikkisid muusikalised numbrid justkui muusikavideod.

Suure emotsiooni jättis Evelin Pange lauldud “Must Lind”. See lugu on niigi intensiivne, aga kui panna seda mängima orkester ja lisada Pange hääl, mis oli tohutult võimas, siis lõpptulemus tõstis minul küll kuklakarvad püsti.

Kindlasti on see minu selle aasta parim teatri kogemus. Minge kindlasti vaatama kui teil võimalus on. Super!

One thought on “RUJA-soovitan soojalt

  1. Täna lähengi esietendust vaatama, pilet ammu olemas.

    Pärast seda tuhisen taas raekoja platsile tartuffi filme vaatama. Meeletult tiheda kultuuriprogrammi olen endale täna õhtuks suutnud koostada, ja selleks nädalaks üldse.

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s