Tervist vol2

Ma näen täna töö juures super “hea” välja. Liipan ja torisen kui halb mul ikka olla on. Paar tundi peale töö algust hakkavad ilmnema ka erinevad sümptomid mu kaastööliste hulgas. Tunnevad ennast kahtlaselt ja midagi on kurgus. Hüpohondrikud.

Esmaspäeva hommikul kui kõik staff on haiguslehel erinevate põnevate troopiliste haigustega, siis avaldan mina, mis haigust ma põdesin ja see, kes omab minu omale kõige sarnasemat haigust on võitnud paki TheraFlud.

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s