Karaoke on saatanast

Me kõik teame seda. Enda peas ja duši all kõlame me suurepäraselt ja siis…su hääl on eriti lahti ja sa annad suurepärase esituse firma jõulupeo karaokel, mis ilusti kõik lahkete inimeste poolt linti võetakse. Kui on kollektiivne karaokevideo vaatamine, ei suuda sa uskuda, et see oled sina, kes laulab. Kuidas saab olla, et see mahe ja sulnis hääl, mis nii palju kordi sinu vannitoa seintelt on vastu kõlanud on see sama, mis videolindil ja kõlab seal nagu kassil, keda puhastatakse liivapuhuriga.

Kuid siin on järjekordne clueless sell.

Vaadake vähemalt esimene minut ja viimased 30 seki…hindamatu tupsu 😀

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s