Spaa

Päevakavas on hetkel paus ja samal ajal kui mina võtan vastu õnnitlusi aknalaual küürutades ja kõrvalhoone katusel olevat soome kelku vahtides, siis Daki loeb Rauda ning ennustab enda sünnipäevaks õõva ja õudu.

Levi on mul toas täpselt kümne ruutsentimeetri suurusel alal. Eelmised külastajad on jätnud meile oma kasutatud rätikud kapi peale. Koristaja on kahtlemata kääbiklane ja pole seda veel märganud. Ma ei ütle ka. Võib olla panen enda omad ka seltsiks. Mõelgu siis, et me need ära varastasime.

Jõusaal süldistas mind parajalt ära ja trükkimine on paras challenge.

Üleüldse olen ma õudselt ülevoolav täna.

Onu helistas, küsis kas ma olen juba mehele läinud ja üleüldse mis ma õige arvan endast. Ma bravuuritsesin vastu, et mis… naised on nagu vein, lähevad aastatega ainult paremaks. Onu ei olnud nõus ja ütles, et nooremast peast ikka kõvasti kabedamad. Ma ahmisin õhku ja tänasin teda sellise suurepärase tarkusetera eest minu 27-ndal sünnipäeval. Ta naeris ja nentis, et tema võib sellist frivoolsust endale lubada. Jep, sugulasi valida ei saa, samas pole kunagi perekondlikel koosviibimistel igav kui kõik kõigile ära üritavad panna.

Parafiiiin…….

One thought on “Spaa

  1. Parafiiiiin on niiiii mõnus…. 🙂
    Helgeid mälestusi Värskast on mulgi…..ahhhhmmmm

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s