Äärmiselt põnev tekst, kuidas mul kodus midagi teha ei ole!

Oh, ma tahan puhtaks saada! Ma ei suuda veel vanni roomata, aga täna pean selle ära tegema.

***

Kas ma olen juba öelnud, et mul on maailma kõige toredamad sõbrad? Paistab, et mul on praegu selline emotsionaalne staadium, mis tavaliselt saavutakse alkoholiga ja on üks samm enne agressiivset staadiumit.

Muah, tupsud!

***

Kodus istumine on tõeliselt tüütu. Mul on uut arvutit vaja, sest selle juustuga ei saa korraga kasutada Vuze´i, Firefoxi , msni ja VLCd. Noh, saab aga VLC on nagu mõne poe kehvem turvakaamera (kaader viis sekundit pausi, uus kaader) ja msnis vestluste avamine ja vahetamine võtab aega korralikult.

***

Tänase päeva vägitegu. Avada ananassikonserv veiniavaja küljes oleva noakesekesega. Umbes 2 cm pikk. Noh, see millega pudelikaela ümbritsev kate maha kooritakse. Sorri, ei leia õigeid sõnu täna üldse.

4 kommentaari “Äärmiselt põnev tekst, kuidas mul kodus midagi teha ei ole!

  1. Igaühel meist on maailma toredaimad sõbrad. Vastasel juhul nad meie sõbrad ei oleks. Kui tunneksin kedagi, kes on veel toredam kui minu sõbrad, teeksin kõige ennast oleneva et ta mu sõbraks saaks. Samas aga ei saa Sinu sõpru minu ja ükskõik kelle omadega võrrelda, kuna igaühe sõbrad on just tema jaoks maailma toredaimad.

    Eelneva Liina Viitriga suhtlemisest tingitud pikema lora oleksin võinud ka ühe lausega ülekantud tähenduses kokku võtta: “Igal pool on parem kui kusagil mujal.”

  2. Larko- Nii see on. Sõpru valid nagu kingi, et nad ikka sinule parajad oleks. 🙂

    Piia, tupsu, kuidas see sul õnnestus 😀

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s