Kängurudest

Kes mäletab matemaatikavõistlust “Känguru”, äh? Täna oli ropult vaja googelda ennast ja siis jäi silma, et ma olen sellest ka osavõtnud. Kaks aastat lausa. Kaheksandas klassis 1996. aastal 83 punkti ja 652. koht 3942 osavõtja seast (7-9 klass- kadetid :D). 1997. aastal 49,3 punkti ja 419. koht 1605 osavõtja seas, kus mu õpetaja oli vist minust väga heal arvamusel ja pani mind juunioride klassi (9-11 klass) osalema. Krt, kadettide omas ma oleks raudselt ässi kikkinud. Matemaatika oli mul lemmar koolis.

Siiani mäletan oma helesinisel kaustikul võistluse kleepekat.

kanguru

One thought on “Kängurudest

  1. mulle seostuvad need loomad rohkem Austraalia kui matemaatikaga:)

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s