Nädalavahetusest

Äärmiselt edukas nädalavahetus möödas. Panin ema fakti ette ja võtsin tema auto terveks nädalavahetuseks. Meelitasin Nadja maksakastmega voodist välja ja läksime vaatama, kuidas Metsaserva kohalikud ossid Žiguliga kohaliku heinamaa peal kiiremaid ringe teevad. Ka mul lubati paar ringi sõita. Teisel korral kui ma juba teadsin, et pidureid pole ja nägin kus kõik pulgad asuvad, siis tuli juba päris arvestatav aeg.

Laupäeva hommikul ärkasin erakordselt värskena. Ma natuke kartsin seda hommikut, sest eelmisel õhtul oli baaridaamil suur tahtmine värvilisi jooke teha. Ma olin vastutulelik ja lasin. Mingi hetk oli mul ees kaks suurt martini klaasi, milles ühes oli helelilla jook ja teises tumelilla pluss veel õlle. Head olid.

Igatahes süstisin esimese asjana kohe linnast välja mööda Lõuna- Eestit tuuseldama. Mulle tohutult meeldib autoga sõita.  Raadio 3 keskmisest kõvema peal.  Kui ma lõuna paik tagasi jõudsin, siis olid kõik sõbrad kas tööl, haiged või  linnast ära ning mul ei jäänud muud üle kui  jälle linnast minema sõita looduskaunisse kohta raamatut lugema.

Pühapäeval läksin Riinu väikseima poja sünnipäevale. Sass Joosep sai viiekuuseks. Riinu olen ma häbitult hüljanud ja viimane kord käisin külas eelmine aasta. Ma luban seda viga parandada 🙂 Mässasin lapsega nagu ei kunagi varem. Väga lahe tupsu oli. Nii suurte silmadega.

sass

PS Paluks mitte ühtegi kommentaari kohalikelt irvhammastelt a la stiilis, kas nüüd titeisu peal vä?

PPS Ilm paistab järgmine nädalavahetus ka soe tulevat 🙂

13 kommentaari “Nädalavahetusest

 1. FYI ei ole tahtmist titte saada veel.

  Ma hindan oma uneaega kõrgelt. Oleks äärepealt sünnipäevalapse emalt üle tahi saanud kui ma ütlesin, et ma olin sunnitud kell 12 tõusma.

 2. Ei tuleks pähegi titeisust irvitada (ka siis kui kohalik irvhammas oleksin). Milleks ise lapsi teha ja nende pärast hoolt ja muret tunda kui võib sõbrade ja sugulaste lastest rõõmu tunda ja lasta nende vanematel asja igavam külg lahendada. Seda ütlen kolme tütarlapse ja ühe poisipõngerja onuna.

 3. no aga juures olevalt graafikult on näha, et sobib ju 🙂

 4. M.- 🙂

  Larko- Praegu on tore näppida teiste omi. Vabatahtlikult ennast lapsehoidjaks veel ei paku aga karta on, et varsti hakkan olema.

  Valge- Ma loodan, et sa vihjad sellele, et me sobime kokku, kuna mõlemad oleme Sassiga triibulised 😀

 5. Ma rääkisin silmadest aga nüüd märkasin alles triipusid

 6. Mittekohaliku irvhambana ei saa mainimata jätta, et vähemasti sellel pildil näed titeisu jaoks ebatervislikult noor välja, nii umbes 12 või nii. 🙂

 7. 😀 😀 😀 Olen jah kuidagi ebatavaliselt noor ja naiivsusest pakatav. Karm ja pettumusi täis elu pole suutnud sellele roosiõie sarnasele näolapile jälgi jätta.

 8. Tegija kutt vähemalt, püüab vaikselt su tissi grääbida.

 9. Mul on vahva pildiseeria tollest hetkest 😉 Seal on ikka tõsist krabamist näha 😀

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s