Ai äm sõu sorri!

Ei mingit blondi. Juuksur ütles, et helepruun sobiks ja blond mitte nii väga ja ausalt öeldes olen ma suht rõõmus selle üle. Selle asemel olen ma emotukaga tumepruun. Mulle meeldib ja ma olen ilus. Millegi pärast on just meessoost tuttavad eriti pettunud. Üks häkkis polli, et saaks mitu korda blondi poolt hääletada, teine üritas ja feilis 😀

Eniveis oli ära igakevadine breikdaun of the närv ja üldse ei taha suhelda. Tujutsemine on viimasel ajal täiesti üle mõistuse. Kõige vastikum on teadmine, et sa käitud nagu rumal lehm aga ei suuda midagi ette võtta. Igatahes kivi all peidus ja levi pole seal võib olla kõige parem.

3 kommentaari “Ai äm sõu sorri!

  1. Kas sellest nüüd tuleb järeldada, et Sa eile ei istunudki juuksuris kogu päeva – absoluutselt? 😛

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s