It´s all about my new phone!

Mul on uus telefon. Mängib muusikat. Teeb pilti. Kui raputad seda, teeb asju. Kui tahad vaigistada, siis lased käega üle sensori. Ma olen hullult vaimustunud sellest. Ma ei viitsi kirjeldada, mis see kõike ta veel teeb (määrab mu asukoha 1200m raadiuses, millest on Tartus rõvedalt kasu, käitub nagu wii pult). Anyways… hullult äge telefon on.

DSC00028

DSC00041

DSC00040

DSC00048

PS Käisin ujumas eile. Vesi oli hullult soe. Kõik lapsed vette!

2 kommentaari “It´s all about my new phone!

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s