Vanad ja kobedad

“Wolverine” on tunduvalt halvem film kui “Mamma Mia”.  Tuleb välja, et Brosnan, Firth ja Skarsgard teevad poolalasti Jackmanile ja Reynoldsile ära. “Mamma Miat” ma olen nõus teistkorda vaatama. “Wolverine´i” ei iialgi.

“Mamma Mias” oli  neid jube naljakas laulmas kuulda, eriti Skarsgardi nii kähku peale “Ingleid ja deemoneid”. Pool filmi ma olin täiesti veendunud, et neid sunniti selles filmis näitlema. Kui sa võtad seda kui muusikali mitte filmi, siis on täitsa kobe.

“Wolverine” teisest küljest oli ikka väga kurb vaadata. Sisu nagu polnudki. Kõik olid ainult nii rõhutud ja raskemeelsed. Lõrisesid ja urisesid. Ma olen täiesti veendunud,  et käsikiri koosnes 80% ulatuses aaaarghhh…idest.

Kaamera võtab suures plaanis võimetus vihas uriseva Jackmani lihaselist üleakeha  jaaaaaaaa….stseen! Tee seda veel erinevate nurkade alt umbes kolmkümmend korda ja palun väga- “Wolverine”. Päääh…

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s