Walking disaster

Ma olen super väliüritustel osaleja. Ma oskan vigastada ennast. Näha ei ole aga see eest nädalaid piina. Rabakal väänasin metsas kepsutades jala välja. Põlvest valutab ikka veel.  Jaanil organiseerisin täiesti uue spordivigastuse, ma vean kihla, sõpradest kellelgi ei ole veel olnud – golfivigastus.  Paistab, et mu liikmed käivad kõik välja, sest nüüd juhtus midagi mu õlaga.  Ma pean hakkama sporti tegema rohkem.

Uute vigastuste kohta võite lugeda järgmisel nädalal kui niigi liikmeist lõtv Birx läheb Otepää seiklusrajale.

5 kommentaari “Walking disaster

  1. Mitte päris. Mina olin küttekollete spetsialist ehk siis tagusin sauna tuld. A see ahi ajab ju algul jubedalt sisse. Ja pärastpoole kah, kui leek vahepeal ära kaob ja ainult hõõguvad söed alles jäävad. Kui kuni 5 inimest saunas käib, pole probleemi – ahi sütt täis ja jagub leili kõigile. Aga suurema kamba puhul tuleb mingisugune kindel rotatsioon või asi paika panna, et ikka kogu aeg leek üleval oleks. Noh, üks kogemus juures vähemalt, aga ära järele tee 😛

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s