Vajan abi!

Mina olen tavaliselt see inimene, kelle käest küsitakse,  mis film see on, kes seal näitles, mis lugu seal kasutati? Ma kas tean või kui jänni jään, siis google aitab ikka välja. Nüüd aga jäin ma täiesti jänni. Ma ei suuda leida ühte filmi. Rehitsenud erinevate otsisõnadega imdb-d,  google’it ja youtube’i, kus on olemas treiler, mida ma olen näinud. Ei miskit!

Film on kas 2009 või 2010 aasta oma. Ta on teen-horrori paroodia. Kamp pubekaid läheb metsa ja arvab, et neid üritatakse tappa. Tegelikult kõngevad nad lihtsalt väga halbade kokkusattumuste tõttu ja nende arvatavad mõrtsukad on tegelikult kaks kohaliku ohutut hillbillyt.

Ma ei saa magada kui ma seda üles ei leia!

***

Aaahhh..nevermind! Sekund peale postituse nupu vajutamist helistas Daki,

“Seal mängib Alan Tudyk!!”

Jaaaaaaaa…..film on “Tucker and Dale vs EVIL”

2 kommentaari “Vajan abi!

  1. Mina olin kavalam, ei hakanud avalikult küsima, sest teadsin, et Daki teab seda filmi ja küsisin kohe tema käest. Ka muide eile õhtupoolikul.

  2. Sinu pärast, ma seda filmi otsima hakkasingi. Daki küsis minu käest, sest me mõlemad olime seda treilerit näinud ja arutanud. Ta arvas, et mul on meeles.

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s