Kompass katki

Kuna vastu suve tuleb ikka pekki peenemaks väristada (Kroku kaalulangetamisteemalise postituse kommentaarid on naljakad), siis otsustasin ma ka ilusate ilmade saabudes jube saledaks hakata ja jala töölt koju käimist proovida. Hommikul tööle jala käimine nõuab natuke enda kätt võtmist, et loobuda poolest tunnist unest ja kuna suveaeg alles saabus, siis ma ei ole veel nõus.

Eile otsustasin teha retke koju ja seda mööda lühemat teed pidi. “Lühem” marsruut, nagu täna delfi kaarti mõõdulinti kasutades tuli välja,  oli siis 1km võrra pikem minu tavapärasest 2,7 km teekonnast. Metsa ei ole minuga mõtet minna,  aga selle eest kaks kalorit rohkem kulutatud. Jätkuvalt aasta loosung  – kui ei jaga pea, jagavad jalad.

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s