Tln

Reede õhtul nõudsin otsejoones shotibaari viimist. Pärast instruktsioone Nadjalt (Lai tn, valge A4 aknal, kohvik Noorus) jõudsime lõpuks kohele ainult avastamaks, et koht on bronnitud sünnipäevapeo jaoks. Meid lubati lahkelt siiski üks ring shote võtta. Seisime leti ääres ja naersime shotide nimede peale – veritsev aanus, printsessa, eat shit and die, rekkalesbi, kopli liinid, sperma spritzen, ita 4 ever jne.  Loosi läks printsessa 70.- saime 6 shoti, kuna meid oli kolm, siis jagus hästi. Isver, see jook oli jumalik. Maitses nagu maasikajäätis. Tõeline naistekas.

Sealt edasi viis tee meid KuKu Klubisse. KuKu pakkus meile meestevahelist armastust. Oleks, et siis oleks homod olnud aga ei, keskealised lesbisoenguga heteromehed demonstreerisid omavahelist armastust. Kallistasid, musitasid, tantsisid ja lahkusid käest kinni hoides. 100 punkti sai diskor, kes lasi Electric Sixi  “Gay Bar’i”. Krt, ma pidin naerust püksi laskma. Järgmine oli Right Said Fred -” Don’t Talk Just Kiss”. Minu lemmik aga oli baaridaam, kes mulle huvitavaid kokse viitsis keevitada.

***

Laupäev. Hommik. Tunne on hea ja tore. G. keevitas suurepärase omleti ja see tegi mu tervise nii korda, etsain ennast Krokuga lõunale vedada.

Jõime kohvi ja veini. Sõime koogikesi. Lämisesime.

Kroku uued prillid

Meie lõbus lõuna lõppes sellega, et tuli Kesse ja  lohistas ta minema, jättes mu üksi, ebaadkvaatses olekus keset Tallinna. Patsy ja G. võtsid mu peale ja minu kainenemisprotsess sai alguse Statoili tšaputšino  ja kabanossiga teel Keila joale.

Pildil pole näha topile lödistatud kastmeid.

Keila juga oli võimas! Vesi möllas ja ajas üle ääre. G.-ga tahtsime teada, mis tunne oleks siin väikse kummipaadiga ringi sõita.

Tagasi sõites tekkis väike nukruse moment, sest alkoholi mõju hakkas kustuma ja tunne oli nagu oleks kahe porolooni tüki vahel (Patsy sõnad).

Praegu istun ja joon Patsy pruulitud koduveini ja tunne on, et kisub kohvikusse… Mulle meeldib puhkus!

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s