Tln vol2

Pererahvas magab veel. G. käis korraks üleval küsimaks, kas goblinid on juba kohal? Ei veel 🙂

Eile läksime siis kohvikusse. Ma arvan, et see saab mu Tlna lemmikbaariks. Ma ei mäleta kuna mul viimati nii naljakas oli. Patsy sõbrad olid tõelised koomikud. Keskmiselt oli laual umbes 12-14 shoti ja rahvas karjus  – mis see on? mis see on?  – veritsev aanus! – cheers, mates!

PS kuna Nadja arvas, et ma ei teinud eelmises postituses piisavalt name droppingut ja polnud piisavalt pretentious, siis ma peaks mainima, et ma nägin eile isver kui palju kuulsusi – Margus Vaher (kaks korda!!!), Maiken, Malcolm Lincoln ja poiss, kes elab minust kaks maja edasi Tartus.

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s