Tln vol3

Laupäeval sain ma alles aru kui suur lauajalkapede ma tegelikult olen. Tartus ei paista see välja, sest mu töökaaslased ja sõbrad on kõik pea samasugused. Seletades Patsyle ja G.-le, et hullult tahaks näha juba tallinlaste tehnikat, sain alles aru, et see pole päris normaalne. Pühapäeval oli lauajalgpalli EM Tallinnas  ja sinna sisse astudes oli tunne nagu oleks tegemist tavalise reede õhtuga UG-s. Kõik olid omad joped 😀 Turniir kestis koos eelvoorudega neljast ja südaööni. Võitjateks paaristurniiril ja üksikmängus loomulikult tartlased.

Šašlakat isaga söömas

Esmaspäev möödus Nadja juures lebotamise tähe all ja õhtul sain kokku oma isa  ja tema perega.  Teispäeval pakkisin ennast kokku ja jätsin ikka veel suurte lauajalkavigastuste käes vaevleva Nadjaga hüvasti.

Tänud G.-le, Patsyle ja Nadjale öömaja eest.

Leid Balti jaama apteegist Actual Retard

5 kommentaari “Tln vol3

  1. Pilt on tõesti ülikõva! Aga ka see söögipilt ajab mind siin Trt-Tln rongis üsna hulluks, kus sihukest mõnusat kraami pakuti?

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s