Stumbling

Tere, mina olen Birgit ja ma olen sõltlane. YouTube’is on asju, mis mind tunde ja tunde võivad tegevuses hoida. Oeh, muusikat, filme, seriaale, loenguid, lollusi, how to-sid…igast asju.KÕIKE!  StumbleUpon aitab leida sealt mul seda kõike üles leida. Firefoxi Stumble’i toolbar annab lisaks tavapärasele “komistamisele”, võimaluse teha seda ainult ühes kanalis (Chrome’i omaga saab lihtsalt filtreerida välja ennast huvitavaid valdkondi), kas siis kolistada ainult mööda blogspoti blogisid või leida ainult pilte või ainult videosid  ja minu lemmik võimalus – klõpsida mööda YouTube’i ja leida, mida teised inimesed on märkinud “komistamisväärseks”.

Naljakas lähenemine meeste ja naiste aju erinevusele. Mark Gungor, “The Tale of Two Brains”,

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s