Pühapäevast

Eile oli suht frustreeriv päevake. Sisimas kakkus juba kell 4 hinge rahutus ja kell kuus panin oma autole hääled sisse, et kiiresti comfort zone’i jõuda. Tutkit, Vasja! Rehv oli täiesti tühi. Ma ei saa aru, mul on kogu aeg nende rehvidega üks rist ja viletsus.  Järjekindlalt vajuvad tühjaks. Parandusse minnes öeldakse, et pole midagi viga. Pft. Õnneks oli Tartus Patsy, kes reageerib kiiremini kui Tartu Kiirabi ja juba 30 min pärast olin ma õndsalt veiniklaas näpus kaugusesse vahtimas.

Natuke tühi rehv

Õndsus

PS Patsy, mul on kodus sinu nimeline väike rahapõrsas, kuhu ma kogun seda tänuõllede raha. Kuskil 60ndates eluaastates tuleta mulle meelde, siis peaks üks rekatäis kolmest olemas olema 😛

6 kommentaari “Pühapäevast

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s