kart ja sushi

Eile sai töökaaslastega karti sõitmas käidud. Võtsin Matildda ka kaasa, et oleks kellega naistearvestust teha. Ta oli esimest korda ja peale esimest n-ö soendussõitu läks meil kismaks temaga. Ta ei lasknud endast mööda sõita ja pani mu spinni tegema ühes kurvis. Kokkuvõttes saime mõlemad kahe sõidu peale parimaks ajaks 57sek. mina 57,07 ja tema 57,24. Poistest ma üldse rääkima ei hakka. Nende ajad varieerusid 49 sekist kuni 51 sekini. Üldkokkuvõttes jäin ma 10ndaks 😀 ehk eelviimaseks. Matildda ütles, et kui üks sõit oleks veel olnud, siis ta oleks mulle pähe teinud. Haa… NEVER! Nüüd on meil üks skoor, mida lahendada.  Ma talle näitan järgmine kord!

Tartusse jõudes oli kõht tühi ja läpsu olla. Laialt tänavalt alla sõites avastasime, et Sushi resto on lahti ja seadsime sammud sinna. See on lihtsalt  midagi müstiliselt head!  Kuus tükki angerja makit (meie suur lemmik),  tempura maki hiidkreveti ja juustuga -8tk (pildil ees reas) ning  võikaala-avokaado maki – 8tk (kaks neljast rida).

Mu kõht oli nii häpi! Peale seda vutt-vutt koju. Kaks osa Dexterit ja tuttu. Mmmmmm…..

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s