Täna silla all

“Täna silla all”  on uus sari inimestest, kes jäävad mulle silma kesklinnas Võidusilla all ja selle lähiümbruses. “Täna silla all” ei tähenda, et ma teeniks seal mingil viisil lisaraha. Mina läbin seda silla alust kaks korda päevas ja kestab see mõned sekundid, kuid sellest hoolimata suudab sealt  leida põnevaid indiviide, kes on hirmus naljakad.

Saggy-boob-dress-lady ja Härra Parfüümirünnak.

Saggy-boob-dress-lady lükkas käruga last. Tal oli must valgete täppidega kleit, mille boob area jubedalt välja veninud ja meenutas kivi sokis. Tegelikult polnud tema buubidel iseenesest häda midagi, aga näha oli, et see kleit olid kodustanud mõni aeg vähemalt neli numbrit suuremaid rindu. Ma ei kritiseeri tavaliselt kellegi teise riideid, sest ma ise olen ka paras kalts aegaajalt AGA….see kleit oli midagi nii hirmsat, et ma jäin poole suure lobisemise pealt vait ja pilgutasin ainult kiiresti silmi.

Härra Parfüümirünnaku kohta pole mul kahjuks midagi öelda, sest see hetk kui ma sisenesin silla alla jäin ma pimedaks ja ei suutnud enam hingata. Ma pole isegi kindel, et see oli härra. Ma registreerisin läbi udu kahte noort tütarlast ja ühte maikas selli. Õnneks kestab sillaalune jalutuskäik mõned sekundid, kuid siiski hakkasin teadvust kaotama, sest ma ei saanud aru, kuidas kurat see hais nii vänge saab olla ja hingata ma seda jama tõesti ei suutnud.

PS Unustage ära, et ma teile midagi oma puhkusest räägin. Ma olen esimest päeva tööl ja ma pole sellega veel päriselt leppinud, ning “ainult” kolm inimest on küsinud, kas on väga õudne esimest päeva tööl olla peale puhkust? Kas puhkus on läbi? Kuidas puhkus läks?

3 kommentaari “Täna silla all

  1. :D. Need olid need tšikid, kes seda aromaatset kirvest kaasas kandsid. Iseenesest ma kujutan ette et neile pole ei nais- ega meesoo poolt erilist vastupanu oodata ühelgi teemal, sest sellise seinaga lajatamine murrab meist ka vapramad.

    Aga kuidas sul siis puhkus läks? ….Kõige kohutavam küsimus pärast puhkust. 😀
    Samasse kanti kisuvad ka – Mis sa jõuludeks/sünnipäevaks tahad?, Nooh, millal siis pisiperet oodata on?, Mida sa edasi õppima lähed? ja kõik küsimused, mida küsitakse arenguvestlusel.
    Jäi midagi loetelust välja?

  2. Lisaksin omalt poolt: Kuna pika laua taha saab? Kus sa soovid olla 5 aasta pärast? Mida sa elult tahad?

  3. Mind on kõige rohkem ärritanud küsimus, mida tõenäoliselt ükski rase ei kannata. Eriti veel siis, kui kõik tähtajad on kaugel selja taga: Millal sa sünnitama lähed?

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s