Bearer of good news

Taasavastasin enda jaoks Geni.comi. Geni on sugupuude tegemis koht ja seal saab  ühendada enda tehtud puus olevaid inimesi teiste inimeste tehtud puudega. Terve pühapäev kulus erinevatele otsingutele, kes kellega sugulane on. Muidugi oli oma värskelt avastatud sõpradest sugulasi vaja sellest teavitada. Kuna mõnedki uued “sugulased” on suhtes  teiste minu “sugulastega”, siis pidi neid ju sellest teavitama ka. Kolm telefonikõnet sai tehtud ja ilma pikema sissejuhatuseta karjutud telefoni, “Kas sa tahad teada, et sa oled oma mehega sugulane?”

Vastus1 – “Ma ei taha teada!!!!!”

Vastus 2 ja Vastus 3 –  callisid mu bull shiti ja pärast hetkelist vaikuse/õuduse hetke pärisid, mida kuradit ma jahvatan.

Teavitasin neid siis sellest, et nad pole veresugulased vaid pigem lihtsalt ühenduses abielude kaudu – as are we all! Kui ma saan ennast veel mõne suurema puu külge ühendada, siis teen uue ringi. Äkki toob põnevaid uuidseid.

2 kommentaari “Bearer of good news

  1. Ma loodan, et sa ei pea selliseid avastusi tegema nagu mina 😀

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s