Uus mänguasi

Ma ostsin endale  mahlapressi ja blenderi ühe masinana. Ostsin kilode kaupa igast puuvilju ning mängin mahlapressiga. Tehtud kolm kombot. Õun, sidrun, ingver. Õun, apelsin. Õun, apelsin, punane greip. Viimases kombos ei andnud õun midagi, nii et järgmine kord ei pane. Täna tuleb veel ära proovida porgandimahla teha.

Ma ei joo poemahlasid. Kui välja arvata Kadarbiku porgandimahl ja värskelt pressitud punase greibi ja apelsinimahl, mis on nendes suurtes liitristes pudelites ja maksavad 30 pluss EEKi. Viimasest kombost – õun, apelsin, punane greip – sain ma kaks 200ml klaasi mahla. Pluss saab proovida kombinatsioone, mida poes müügil pole. Whee…!

7 kommentaari “Uus mänguasi

  1. Proovi kiivit, kui massin kannatab paksemat sodi (ma olen köögitehnikavõhik, sellest see võib-olla rumal kahtlus). Kunagi ammu soojal maal käies oli mo lemmiksmuuti(? – ses mõttes et lemmik kindlasti, aga enam ei mäleta, mis nad ise selle asja nimeks ütlesid) umbes kümnekonnast kiivist, natukesest jääst ja mingist tundmatust siirupilaadsest asjast tehtud jook.

  2. Itaalias tehakse seda jääjooki – granita. Äkki oli see? Aga tänud soovituste eest. Kiivi on mu järgmise mahlaõhtu üks osatäitjatest.

  3. Assa, mul viimasel ajal idaneb sama plaan, et hankida mahlapress. Palju sa selle imelooma eest pappi välja käisid ja mis nimeline massin on?

  4. ulle osteti ka mahlapress, sest pidin jooma porgandimahla, poe porgandimahla ma ei joo. Aga ma jõudsin ära proovida selle triki, et ei pane sodi kogumise kasti masina alla :D. Värv on kohutavalt ilus mis sealt välja tuleb 😀

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s