“Noh, köök valmis või?”

Kui on, siis küll ma ütlen. Tulevad erinevates meediumites teadaanded ja paraad Tartu tänavatel. Uskuge mind, kui ta minu arvates valmis on, siis küll te teada saate. Igasugu lõõpivate küsimuste peale ei viitsi ma enam isegi nina kirtsutada,vaid see lõppeb bänniga – msnist, skype’ist, telefonist, laivist (juhtudel, kus laivi vältimine on võimatu, siis pilt on, häält ei ole).

Bännin inimesi ka küsimuse peale,”Mis sul seal siis teha on sellist, millega sa ise hakkama ei saa?” laieneb tervele korterile. Ma ei saa hakkama ise kõikide siseremonditöödega. Mul pole mingit tahtmist keevitada oma elamisse mingit sitta stiilis, “peaasi, et valmis/olemas on”. Kui sul pole just konstruktiivset plaani või sa ise ei tule mulle liiste mõõtma, ostma, lõikama, betoonseina neid KORREKTSELT panema  (võiks enne omada reaalset praktikat selles) või WC põrandat valama, siis ma ei taha su näpunäiteid, kuidas neid NIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII LIHTNE panna on. Tule ja pane ise või ole vait, eks. Ja et oleks korralikult tehtud! Sinu näägutamine ei tee mind tegijaks.

Mul pole selle koha pealt säilinud enam mitte grammigi huuumorit ja vabalt võivad kõik proovida, kas ma ka tegelikult bännin 🙂