Talverõõmud

No oligi arvata, et ega see mats siis tulemata jää. Arvestades ilmastikuolusid olin veendunud, et ma ise suusatan nende pasteldega kellelegi otsa, aga võta näpust. Hoopis mulle sõideti ette. Minul vedas aga nii hästi, et mu auto sai ainult paremale esistangele 10cm ringikujulise kõksu ja mõned kriimud, samas kui kaks teist autot võivad minna mahakandmisele.  Ma olen nii kuradi rõõmus, et ma teadsin, et koht kust õnnetuse põhjustaja (A) ette keerama hakkas, on nii loll ja ma (B) võtsin kiiruse maha ning sain veel pidurdada ja vasakule keerata. Vaene kõrval sõitev auto (C) aga seda ettekeerajat üldse ei näinud ja lendas täie lauluga talle  külge.

Me lendasime kaaskannatajaga mõlemad vihaselt rooli tagant välja, et ette sõitnud auto juhile paar krõbedamat sõna öelda, aga kui seal astus välja noor vesine chick, siis hakkas temast pigem lihtsalt kahju. Kui ma esimesest vihast üle sain, siis ma lohutasin chicki, et arusaadavalt loll koht, mida ta ka on. Kutsusime politsei, sest meist keegi polnud avariis varem olnud. Politseionud oli hästi sõbralikud ja situatsioon lahenes kiiresti ja efektiivselt.

 

Ma nüüd lõpetan varsti värisemise ka ära. Adrekas on veel ikka sees. Esimene mats 9 aktiivse sõiduaasta kohta. Pole paha.

6 kommentaari “Talverõõmud

  1. Ja mina suutsin oma esimese kahe aasta uhkeks lõpetuseks, pärast liberaja koolitust sõita oma auto mahakandmisele 😀

  2. oot misasja, sa oled uue auto ostnud või?
    aga liigud?!? ei tea mispärast see avarii nüüd siis juhtus, ah?

  3. Auto pole loomulikult minu oma.Auto on minu vanaisa oma, kes on pikemalt haiglas ja ta ei tahtnud, et auto seisaks. See teeb mu meele ekstra mõruks. Ma loodan, et need kõksud saavad enne parandatud kui vanaisa haiglast välja saab.

  4. no aga liigud võiksid ju ikkagi teha… profülaktika mõttes 🙂

  5. Hehehehee.. Aga anna endast märku järgmine kord kui Tartus oled ja lähme vaatame, kus need õlled peidus on 😀

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s