Good times vol2

Noh,  ma eksisin. Selle asemel, et mulle köögitehnikat osta, tahab ema mulle köögilauda ja toole osta pluss esikusse riidenagi ning tal on silm ikka vetsuremondi peal. Ma ei saa temaga koos midagi teha. Ta ajab mind hulluks. Tal oli täna jälle üks neist tuuridest, kus ta on peas  mu korteri ära sisustanud. Ma tõmbasin ta natuke maa peale tagasi ja ütlesin, et vaatame, kuidas asjad kujunevad. Ema vingus teisel pool telefoni “aga mul on projekti vaja juuuuuuuuu…”.  Ma ütlesin, et tehku endal remonti 😀 Tal pole seda vaja. Ta elamine on pööfi. Lõpuks jõudsime kokkuleppele, et ta joonistab mulle pilti, mida ma saaks seinale panna, seni kuni ma vaikselt mõtlen, mis siin veel teha vaja on, kus ta aidata saaks.

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s