Värdjad

Mul pole mingit kaastunnet värdjate puhul, kes pargivad üle kahe parkimiskoha, veel vähem on mul kaastunnet laiskade värdjate puhul, kes pargivad invaliidikohal.  Need, kes kurdavad, et nad kardavad, et nende autouksed pekstakse sisse kui nad parkimiskohal korrektselt pargivad võiksid ju ometi valida sellise koha parklas, mis pole nii väga asustatud.

Sõitsin taksoga koju ja sattusin Vingatsi otsa. See taksojuht ajab mind närvi. Kuidas saab üks inimene kogu aeg vinguda. Kuna ma kasutan ühte taksofirmat ainult oma sõitudeks juba aastaid, siis iga kord kui ma selle tropi otsa satun, tõused mul kuklakarvad ärritusest püsti. Kogu aeg on tal häda, et minu maja ees olev lõik on kinni pargitud ja sealt ei saa läbi sõita. Ma olen talle korduvalt rääkinud, et seda lõiku kasutataksegi parkimiseks, sest korteriomanikel pole mujale parkida. Isegi vastavad märgid on üles pandud. Oleks, et siis maja ette ja eest ära sõitmine oleks raskendatud.  Ei ole. Absoluutselt ei ole. Täna jäid talle ette vallid ja ta ütles, et ta peab leidma linnavalitsusest tüübi, keda sõimata. Siis oli häda, et ilm on liiga külm ja tema ei jõua enam kütta. Lõpuks sõimas ta mingi kaubanduskeskuse turvameest, kes talle politseil lasi helistada, sest ta parkis invaliididele mõeldud kohal. Tema olevat toonud poodi kliendi, kes oli opi tõttu liikumispuudega ja oodanud teda. See, et inimene on piiratud liikumisega ja ei jõua ühest parkla otsast teise kablutada on arusaadav. Aga on võimalus panna klient ukse ees maha, leida endale parkimiskoht, kus sa pead silmas ust ja siis klient peale korjata sealt ukse eest jälle. Sulle makstakse raha sohver olemise eest. Kui ma haige olin, siis minu tollane taksojuht tegi täpselt seda. Olgu, ütleme, et parkimiskohti polnud võtta. Selle asemel, et sõimata turvameest, selgita talle olukord. Kust kurat ta peab teadma, mis põhjustel sa abjuusid invaliidi kohta nähtava põhjuseta. Öööh… ja ma ei saanud talle öelda, et ta on värdjas. Väljas oli külm.

Jumal tänatud, et enda elu on mõnus mugav mullike.  Ausalt öeldes hakkab igasugu hädaoru-inimestest kõrini saama. Ma olen heameelega nõus kuulama kui inimesel on pärisprobleemid, aga lihtsalt ühtlane halin ajab mul harja punaseks. Kas on vaja nutta ja halada kogu aeg? Kogu aeg! Shut up or gtfo.

PS Low blood sugar

 

3 kommentaari “Värdjad

  1. Parkimisvärdjatega on mul iga päev nii palju tegemist, et ei viitsi enam halada ka.

  2. See on vägagi suur päris probleem. Loodetavasti on ikka Kopsiga kõik korras.

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s