Birxu vaatab!

Ladys and gentelmen!   Teatan, et ma tegin seriaaliblogi. Õigemini blogi, kus ma šeerin kõike, mida ma üldse vaatan (seriaalid, saated, filmid jm) ja avaldan arvamust ka. Seal on juba ja saab olema veelgi rohkem linke online seriaalidele, mille abil meelt lahutada kui peaks väga igav mingil põhjusel olema. Noh, kui elamine on korras, pesu on pestud, lapsed magavad ja käpiku kudumise kõrvale võiks vaadata telekat, aga sealt tuleb ainult loodussaateid, aga sina tahad põnevaid mõrvamüsteeriume või kaunist armastust hoopis vaadata!

SIIN!

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s