Kuhu mu sokid kaovad?

Viimase nädalavahetuse põhiteema on otsida sokkidele paarilist. Selle asemel, et kohe peale pesu ära nad paaritada, viskan ma nad lihtsalt sokikorvi, sest mustapesukastist tõstes pole kindel, et soki paariline ka pessu sai sama raksuga, mis tähendab siis, et.. ma olin täiesti meeleheitel, et enam pole mul ühtegi sokki alles paarilisega. Ja need, mis on.. noh, nendega sa ei lähe viisakalt sünnipäevale, kus on vaja saabas jalast ära võtta.  Etnomustriga põlvikud ja roosatriibulised varvassokid näiteks ei lähe mu musta seeliku ja topiga kohe kuidagi.  Radikaalselt tuleb sokkidele läheneda ja kõik ära visata või kui üks üritus siin metsikut raha nõudma hakkab, siis teha kõigile jõuludeks sokkidest  käpiknukud.

 

18 kommentaari “Kuhu mu sokid kaovad?

 1. Meestel on meeldiavlt lihtne – ostad korraga 20 paari musta värvi sokke ja siis võtad nende hulgast 2 suvalist. Kogu ooper.

  Boonusena hämmastunud pilgud ja küsimused – “mis sul oligi pesumasinatäis sokke või ???” 😛

 2. Abfab – ma olen juba soliidses eas naisterahvas siiski 😀

  Ray – Eiiiii…muu pesuga, mis mustapesukastist tuleb. kunagi ei tea ju mis seal öösiti toimub ja mis disko käigus üks sokk ennast padajpüüri peidab ja siis koos voodipesuga pessu läheb, samas kui teine sokk mustapesukasti teist pesukorda ootama jääb ja selle käigus müstiliselt kaob.

 3. Oli minulgi paar päeva tagasi sokimüstika. Kuna ma olen hetkel asumisel siis ilmus sokk välja lõpuks jürksi t-särgi varrukast.

 4. Eh, nädalavahetusel töötamine vähendab oluliselt mu mõistetavalt kommunikeerimise võimet… Tahtsin öelda, et mulle on niimoodi kommenteeritud, kui nööri peal mingi 47 või nii sokki rippus…

 5. Hissand! 47 tükki? Ma läheks hulluks kui sellise hulga vahel paarilisi peaks otsima.

 6. no ma olen suht naine ja vähemalt pooled mu sokkidest on suht samasugused, paarita kuidas aga soovid

  no ja see suht on suht mööda

 7. Kusjuures, mul on ka suht samasugused AGA nad peavad olema päris samad minul.

 8. Mul ei ole isegi mitte samasugused, aga paaritatakse kuidas juhtub. Siiski, kui on mingi…koht, kus ma pean välja nägema mitte nagu kümneaastane, siis mul on sama värvi põlvikud spetsjomm. Sama värvi sokke ei ole enam mõtet üritadagi kokku otsida.

 9. Pipi, rsk. Sinu sokivalikuid olen isegi näinud. Ma saan mingi kerge twitchi kui ma pean erinevaid sokke kandma.

 10. Mina olen ka sokkidega hädas. Ja meil on neli paari jalgu. Pisema härra sokisahtlist avastasin just terve hunniku üksikuid sokke. Nüüd peab otsimisel rohkem nutti kasutama, sest meie uuele neljajalgsele meeldib asju laiali vedada ja ära peita.

 11. Mul küll sokid ära ei kao mustapesukorvi ega pesumasinasse. Hea küll, mõne korra aastas ehk… Tavaliselt otsin ikka paari välja, enne kui masinasse suskan. Pesurestilt korjan ka paari korraga ära, voldin kokku ja panen sahtlisse.

  Mis puutub näiteks lõplikult üksikus jäänud või katkistesse sokkidesse, siis neid saab edukalt enne äraviskamist kasutada jalanõude puhastamiseks.

 12. Mul lähevad sokid tavaliselt lahku vaid sahtlis. Vist on valik parem kellega seal paarituda. Siis on küll võimalik, et ühe leiad aga teine on vblla sahtli teise otsa sukapükse kabistama läinud.
  Muidu, kui jalast ära, siis keeran ühe soki teise sisse. Ei mingit pesukastiporri.

 13. Igal oma sokisaaga 😀 No erinevalt mõnedest kommeteerijatest, siis ma pole nii usin, et pesukasti visatud sokid ära paaritada.

 14. Ja omaette huvitav teema oleks, et milliseid väikseid sokke on võimalik saada kui eri tüüpi sokke paaritada ? Või näiteks põlvikuid varvassokkidega ? Midagi nagu yorkipoo või labradoodle koerte puhul ?

 15. No mingi aeg siginesid sahtlisse sellised teistest sokkidest poole väiksemad erivärvilised lilledega asjad. Ma ei mäleta, et ma neid ostnud oleks. Ilmselt ruuduline sokk tegi roosaga krõpsu või roheline pruuniga.

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s