Rsk

Viitsiks ma kirjutada praegu, siis ma räägiks teile, miks mu auto seisab ikka töökoha juures ja ma ei paneks üldse pahaks kui keegi selle sealt ära pätsab. Ses suhtes, et ma ei saanud sinna oma võtmegagi sisse, good luck to the thieves. Lisaks võib julgelt öelda, et  mööduvatel inimestel on täiesti savi kui sa püüad autosse sisse murda.

Long story short, siis mu autol funkab ainult üks uks ja seegi otsustas niiskusele alla anda, ning võtmega enam mitte avaneda. Kristeliga jändasime 30 mini nagu ahvid selle auto ümber ja püüdsime ennast veenda, et teised lukud* on maagiliselt korda läinud ning üritasime ka nendest sisse saada. Nõu gõu. Ka paar taksojuhti üritasid dämseleid in distressis aidata, aga edutult. Hull Taksojuht tänitas, et mis sa selle vanaisa autoga ikka sõidad, võta enda oma. Oh, kuidas ma igatsen oma autot. Endiselt ei ole ta vormis, et ülevaatuselt läbi saada. Krt, ma peaks mingi Vikingi võitma, et oma kahte autot ülalpidada ja parandada ning endiselt ma eelistan oma 20 aastat vana Obelit. See on ikka masin, mida sa saad füüsiliselt mõjutada. Küljepeeglid pekstakse maha- võtad küljepeegli üles ja paned külge ja annad kaks toud, ning funktsioneerib.

AbFab andis nõu WD-40 süstida sinna ja peale foorumites tuhnimist nägin ka teisi sarnaseid mõtteavaldusi. Kui see trikk homme töötab, siis AbFab täiega õigustab oma nime ja ma teen talle kooki. Teise koogi saab inimene, kes toob mulle WD-40 😀

*Ka pagasinikulukk oli katki.

7 kommentaari “Rsk

  1. Ahhaaa… Aga kas mul oleks seda võimalus reaalselt laenata? 🙂

  2. 😀 Ma õnneks sain Kärdu käest, kes elab paar korrust allpool.

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s