Tähelepanek

Inimestevahelistest suhteraskustest annab märku feissbuki imehästi. Kõik, kes on kohe-kohe lahku minemas või just lahku läinud muutuvad järsku seal jube aktiivseks. Muidu on kuus korra mingi mõttetu lause “Aah, tüütu vihm”, aga siis status update’ideks tavaliselt mingid inspireerivad motivatsioonipostrid (“Let it go!”, “Life is too short to live for others” ning muu sarnane kommon nolidž) ja kurblikud sõnumiga juutuubi videod – “Everybody hurts”, “The Sun Will Shine Again” (ma ei tea, kas selline lugu on olemas, aga saate aru küll, mida ma mõtlen). Muidugi mingi moment hakatakse läbi feissbuki ka jätma muljet, nagu värske lahkuläinu elab hullu seltsielu ja ilmuma hakkab metsikus koguses pilte antud isikust eriti tuunitud olekus, erinevate inimeste kaelas peohoos ja neil on pealkirjad a la -” BEST PARTY EVAAAAAA!”, “Salapärase mehe käsi mu jalal” (olgem ausad, me kõik teame, et ma räägin naistest siin) -sõbranjede kommentaaridega

Sõbranje1 -“OMG, kelle käsi see on?!”

Autor -“Ah, kas see on oluline (wink -wink) :P”

Sõbranje2 -“Oi-oi-oi, kuidas X-il ikka neid austajaid jagub!!! Oled ikka üks ilus tüdruk küll, musid, kallad”

Chickid mahhineerivad raudselt kuskil msnis kambakesi ja tulistavad üksteise piltidele ninnunännu kommentaare. Selgelt püütakse oma eksile näidata, mille ta käest lasi ja kuidas kohe on hordid mehi kallal ja tegelikult on selle chicki elu nüüd palju parem (siia status update lauluke – “I Will Survive”).  Jumaljeesus kui mõni mees peaks seda pilti positiivselt kommima, siis kohe sõbranjed kõik laigivad all ja flirtivad kommentaarid järel, sest tuleb ju jätta mulje, et iga mees, kes kommenteerib, on rohkem kui suvaline feissbukituttav.

Kuulge chickid, kuidas te nüüd ei näe, et selline tegevus näeb väga meeleheitik välja?

EDIT: Lisaks juhiti mu tähelepanu asjaolule, et kohe kui uus suhe algab on feissbukis taas vaikus, sest siis on jälle olulisemaid asju, millega tegeleda.

6 kommentaari “Tähelepanek

  1. Mul üks tuttav postitab juba nädalapäevade jagu inspiratsioonilisi pildikesi stiilis “I am single. You have to be amazing to change that” ja muid selliseid “Follow no one, trust your heart” plapla.
    Ma parem ei torgi.

  2. Just mõni aeg tagasi tegin sama tähelepaneku. Et nagu aru ei saada või kui läbinähtav see kõik on? Või siis need paarikesed, kes oma suhteid FB seinal klaarivad. Ühel päeval on musi joodikust siga ja siis otsitakse sõbranjede toetust ning kui mõni julgeb küsida, et kas FB sein on just parim koht sellisteks emotsioonitsemisteks, siis tuleb vastus stiilis, et eestlased ongi sellised, et kui mees surnuks peksab siis olgu naine vait. Järgmisel päeval on kogu jama unustatud ja musi maailma kõige kallam tiburull.

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s