Speaking in Black Books, again.

Ma tahaks tänada isikut, kelle äkilise haigeks jäämise tõttu olin ma sunnitud tegema ettekannet, kuidas meie osakond töötab. Poolepäevase ette teatamise peale. Aitäh!  Ma tundsin ennast nagu Fran uuel töökohal (kui sa ei saa reference’ist aru, on see sügavalt sinu probleem). Peale poolt päeva pusimist, et mingi kondikava paika panna, ei suutnud ma seda kondikava jälgida ja kaotasin ettekande ajal absoluutselt võime välismaakeelt rääkida. Laused olid “I am job”  stiilis. Eriti arvestades seda, et eelkõnelejal oli power pointi presentatsioon ja laskus detailidesse vaevata, joonistas tahvlile asjakesi ja rahulikult arusaadavalt seletas. Ma olin nagu monkey. Kahjuks sellist bravuuri nagu Franil sellel koosolekul minus ei olnud.

 

 

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s