Cooking by the book

Noh, jõudsin kell kümme koju ja teadsin, et vennaperele vaja kooki teha mass-sünnipäevaks homme. Noh, seda ühte ja ainust hittkooki – Rocky Roads*. Ma olin nii väsinud ja potsatasin arvuti taha, arutades mõttes, kas homme hommikul tehtud kook settib õhtuks ära. AbFabil minusse usku polnud, mul endal ka mitte, aga siis lükkasin repeadile alloleva mashupi ja viisteist minutit hiljem oli kook valmis. Naabermaja elanikel oli ka kindlasti tore vaadata, kuidas ma köögis tantsisin, kui neist keegi reede õhtul kodus on üldse.

Catchy MF. Noh ja nüüd on uni nigu käega pühitud.

 

Aga jah, ma ei oska pildistada. Mingi ilge koledus tuli see pilt. Aga te peate mind uskuma, et see käkk maitseb imehästi.

* Viimane tööle viidud kook põhjustas räiget pahameelt ja solvumist kõigis, keda ametlikult sööma polnud kutsutud, niisiis paari nädala pärast küpsetan suure laari tähistamaks neljandat aastapäeva antud asutuses. Tänasele koogile andsin kerge talvevarjundi iluvidinate näol.

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s