Otsin projekti

Mul on hobi või projekti vaja. Töö tapab elamist. Peale tööd ei ole võimalik seda lülitit leida. Ma kirjeldaks oma tööd viimasel kolmel aastal, et iga hommik visatakse mind pesumasinasse ja iial ei tea, mitu tuhat pööret tsentrifuugmisel on. Saabun asutuse uksest räsitud, pilk ei fokusseeru, aga ma armastan seda aega pesumasinas. Mulle meeldib mu töö, mu töökaaslased. Probleem on uksest välja astudes. Spin cycle käib peas edasi, situatsioone vaja analüüsida, kuidas protsesse parandada, mis tegemata, mida veel vaja teha. Ma tahan, et ma oskaks vajutada “off” nuppu.Naistel on sellega veel eriti raske. Meil on kogu aeg peas mitu browseriakent saja tääbiga lahti ja igast toimub midagi erinevat. Kuna mul on elu igas muus aspektis täielik lebo, siis põhidisko tääbides on töö. Ok, lisaks veel koristamata suss toanurgas, parandusse viimata põrandapesur, vannitoas teha vaja remont, mis õhtuks süüa teha, vanaemale peaks helistama, autole tuleks uued rehvid osta, autoga tuleks käia hoolduses, külmkapis kevadpuhastus teha, korteris kevadpuhastus teha, riideid ostma, LIIGUTAMA, LIIGUTAMA, LIIGUTAMA, vaadata üle koduskindlustuspakkumised, osta soolaleivaks kingitus, orhideed ümber istutada, köögitehnika välja vahetada, sest külmkapp teeb imelikke hääli ja ahjuukse tihendi vedeleb kuskil, suve roadtripiks plaan, lugeda üles kõik sõbrad, kellega aktiivsemalt peaks suhtlema, põdema selle üle, sest sa ei suuda ja ei või ja ei saa, sest sa ei suuda suhelda peale tervet päeva suhtlemist because… job. Which I love.

Ma sain alles mõned aastad tagasi aru, et see on see töö, mis mulle hästi sobib ja meeldib. Siiski ei taha ma mõelda sellest peale kuut ja nädalavahetuseti ja puhkusel. Nii et, vaja oleks midagi, mingit hobi, projekti. MIDAGI, mis mu mõtteid haaraks ja hästi paneks tundma. Võib olla ma olengi sellepärast nii aktiivselt tagasi oma blogis, et mingit vaheldust enda ajule pakkuda. Aga ma jätkan otsimist ja kui ma midagi leian peale painti joonistuste, milles ma olen fucking awesome by the way, siis te raudselt kuulete veel sellest.

Ma ei otsi siit nüüd abi ja nõuandeid ja AbFab –  katsub nüüd mitte pakkuda välja erinevaid trennivariante, eks? Just rant, just something to keep me occupied for few minutes.

2 kommentaari “Otsin projekti

  1. Nagu ma sulle eelmine nädal ütlesin – remont töötab. Samas, elu ei ole piisavalt perses selleks. 😀

  2. Sõrmkoogu vedamine. Ristsõnade koostamine.
    Tegelikult TEGELIKULT mediteeri a 20 min, peaks aju ümber lülitama.

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s