Tahan maja!

Jälle on jõudnud kätte see dekaadi parem osa, kus ma otsustasin osa võtta ühistu koosolekust. Dekaadi esimeses otsas käisid seal nii kõvad tülid ja traagikad, et ma andsin suht kiiresti alla. Praegu ma isegi natuke naudin konflikte ja hea meelega lähen vaatan, kuidas seal tänapäeval asjad käivad. Loomulikult ei tekkinud see mõte mul endal, vaid alumine naaber, kelle ma ükskord ära uputasin,  palus, et ma osa võtaks. Kuna mul siiani on süümekad, et ma oma vigase külmkapi sulatamise käigus tema KAKS värskelt remonditud tuba ära rikkusin, siis ma andsingi lubaduse, et näitan nägu.

Tänased teemad: majandusaruanne ja uue juhatuse valimine. Fingers crossed, et saan uueks esimeheks!

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s