Iz twtr still hapning?

Kas Twitter on ikka veel häppening? Ma taaselustasin oma konto. Mitte selleks, et 140 tähemärki või vähem jagada oma igapäeva, vaid pigem jälgida, mis lollusi väljamaastaarid kirjutavad. Heaga kohe ei pannud, sinna oma lemmikmeesnäitlejaid, las mul jäävad illusioonid, et nad on nii imelised kui teleekraanilt paistavad. Panin ka mõned eesti poliitika “säravad tähed”. Põhiliselt ootan, et Jaden Smith & Kanye tooks mu päevadesse palju nägu -> laud momente.

Aga mu lemmikuks on osutunud väga üllatuslikult James Blunt. This guy is all about great comebacks or coming on your back… punny!

 

Ma arvaks, et tal on professionaalne twitterdaja võetud, kuid ta õigekiri longab aegajalt.

A ja siis ma pean kahte lugu jagama, sest mu sõbrad ei hooli mu muusikamaitsest.

Mismõttespoleveelspotifys Panic! At The Disco – Death Of A Bachelor

 

Thanksdiscoverweekly – The Cat Empire – Falling

 

 

Ja tänu mu selle aasta lemmikjõulukingitusele saan ma neid lugusid nautida oma uute  bluetooth kõrvaklappidega ka peldikus kui vaja.

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s