Scabby

Mul on miskine allergia küünarnukkide kohal käimas jälle ja ma ei saa aru, millest. Pluss life long muud errorid ja ma otsustasin hakata elimineerima toidugruppe mõnusama enesetunde jaoks, muidu kogu aeg peale sööki mingid krambid.

(A head uut aastat ja värki, hoolimata kõikidest su antud lubadusest, sa ei muutu paremaks inimeseks, muidu sul poleks vaja iga jaanuar lubadusi anda.)

Niih, toidugruppe siis elimineerin. Esimene õnnelik võitja toidugrupi näol – piimatooted.  Õnneks tööl on laktoosivaba piima kohvile panna ja muidu piima niikuinii ei joo, muu kraami ka siis ei puutu. Kui nädala lõpuks midagi targemaks ei ole läinud siis eemaldab gluteenilised asjad ka ära. See kõik tundub nii tüütu. Ma hea meelega teeks mingi tunnise testi, mis ütleks, et “jeee, sa oled eluks ajaks võitnud saia ja õlle või piima vältimise”! Aga ma kahjuks ei usu sellesse toidutalumatuse testi, mis praegu popp on.

10-4

 

 

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s