Netflix, krt!

Lõpuks on kohal kauaoodatud Netflix, aga saabus see täieliku pettumusega. Sarjade ja filmide kohal laiutab täielik tühjus. Minu jaoks siis. 2 Netflixi originali on seal, minu sarjade nimekirjast. Suht  B, C kategooria sarjad ja filmid enamuses. Kaasaegsetest sarjadest on seal osad Netflixi Originalid ja siis mõned, mille me niikuinii saame Foxist ise ka kätte. Üksikud head. 9.99 eeldasin ikka rohkemat kui Elioni filmiriiul pakub.

Tundub nagu oleks väljamaalt meile vaestele ignorantsetele idaeurooplastele tasulist televisiooniabi osutatud. “Tere saabusime must-valge teleka- ja antennimaale, värvilise pildi ja kaabliga” Masendav sisu ikka. Netflixi telliks niikuinii Eestis ainult need, kes tahavad saada värskelt ilmunud uut ja põnevat, ning kvaliteetsarju ja filme.

Kui selle pakutava sisuga midagi drastilist free triali jooksul ei juhtu, siis.. ma ei näe mingit mõtet maksta selle teenusest.

 

Update:

Suuremat sorti PR kala ikka kui lugeda kommentaare.

 

Et siis läks üldse worldwide’i ja rahvas ei ole impressed.
Your start in Poland is horible. The newest movie is pacific rim no house of cards. Maybe 200 old vhs movies available and 20 tv series unsure emoticon you want 10 euro for this when HBO and HBO GO cost 6/7 euros with movies straight from cinema and hbo tv shows. Im discused with this offer.”

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s