Nubbin

L72.1 – KARVANÄÄPSU- E TRIHHILEMMITSÜST

Kas keegi seletaks mulle põhjust, miks arst läks selle kallale vedela lämmastikuga kui ta just sekund enne oli öelnud, et see on kosmeetiline, selle eemaldatakse ainult kirurgiliselt ning mul pole mõtet seda teha, kuna sellest jääks alles arm, mis on suuremad kui see nublu jalal. Enne oli seal lihtsalt väike muhk naha all ja selle asemel nüüd on mul seal rõve must kärbunud nahaga mügarik. Juba teist korda selle arsti juurde minnes tõmbas ta selle vedela lämmastikuaparaadi välja kiiremini kui kauboid relva Metsikus Läänes. Reaalset tulemust ei olnud kummalgi puhul. Rasmuse mingi nahavidin tõmmati ka sama kiirelt maha. Not happy. Järgmine kord teine arst vaja leida.

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s