Oldies sometimes not goodies

Okei, ma panin just uue MacGyveri pausi, et seda postitust kirjutada. Ma läksin nii närvi lihtsalt. Nad on mu lapsepõlveklassiku täiesti ära rikkunud. Peaosas on mingi noor hipstervant, kellel on null mäkaivervaibi. Sari algab sellega, kuidas kombekas noorsand sätib ennast peole – ülikond, fäänsi auto. Mitte ükski tänapäeva noorsand ei käitu nii vanamoodsalt, nagu uus MacGyver, kes üritab seal bond olla. Tema pinges nägu, mis peaks leinama ta pruuti, ma loen ma pigem välja, et mommy and daddy won’t buy me a new iPhone. Ja kogu see tögavvestlusstiil on võlts ja pingutatud.  Kõige parema näitlejatöö tegi Vinnie Jones. Imdb 4,5 viitab ka sellele, et selle sarja eluiga jääb lühikeseks.

Kui juba rääkida vanade tegelaste taaselustamisest, siis jube vaikselt oli ilmunud ka välja Lethal Weaponi sari. Poole treileri vaatamise pealt alles hakkasin mõtlema, et oot, see on nagu see film Lethal Weapon… aaa.. AAAA… see ongi SEE Lethal Weapon! Ja nii ongi, klassikaline Surmarelv olemas. Hästi kirjutatud, filmitud ja näitlejad nagu valatud sinna. Kuigi ma Damon Wayansi Murtaugh’d veits kartsin, kuna see ei oska ju sirget nägu hoida, siis oskab küll kui vaja.

Filtrisse jäid pidama veel
Bull
Speechless
Better Things
Notorious

 

2 kommentaari “Oldies sometimes not goodies

  1. Peab vist Lethal Weapon sarjale ka siis silma peale viskama, ma olen nii uus-versioonide vastane et ei kavatsenud sellele isegi võmalust anda 😀 Speechless ja Better Things esimesed osad on päris head olnud. Selle hooaja uutest on seni aga This Is Us ja The Good Place lemmikud olnud. Esimene siis pisarakiskujast peresari, teine komöödia “kogemata” taevasse sattunud naisest.

  2. Seda “This is Us” peaks proovima. Millegi pärast “The Good Place” vaatasin ka esimesed kolm osa, aga kuidagi ei klikkinud mul, kuigi kõik vajalik nagu peaks olemas olema.

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s