No kamoon!

Ausõna, täna katkes mu viimane kannatus. Miks on minu pikkuse juures võimatu leida mingeid sukapükse, mis oleks pikkuselt parajad samal ajal hoiaks ülevalt ümber? Ah?!  Sai õige pikkuse ja kaalukategooria järgi ostetud aga ikka see tähendas seda, et terve kuradima päeva see lihtsalt sõitis alla, seni kuni hargivahe oli pea seelikuservast nähtav. Ma lubasin peale tööd poes käia ja siis avastasin peale 200 meetrit, et need sõidavad jälle alla ja keset paganama kaubanduskeskust mingit sukakiskumistantsu ma ka ei tahtnud korraldama hakata. Nii ma üritasin leida üles saialetti, shuffle’ides sinna poole põlved üksteise vastu surutult ainult selleks, et avastada, et saiad on poe teises servas, kuhu ma sama tšaiviga siirdusin kleidiserva pidevalt alla tõmmates, kasutades riiulivahesid, kus parajasti polnud ühtegi inimest näha, et pefi pealt veidikenegi üles tõmmata seda sukapüksi serva. Peale saialeti ma rohkem polnud nõus seal aega veetma ja läbi iseteeninduskassa sibasin kähku autosse. Õhtusöögiks läheb nüüd, misiganes külmkapis veel maksimaalselt kärbatanud pole.

Viimasel ajal olen hakanud sukapükstepakist pilti tegema, mis vähegi mugavad on.

Anna faking kannatust!

PS! mõtlesin, et püüan leida pilti siia postituse juurde “pantyhose running down”. DO NOT GOOGLE!

 

3 kommentaari “No kamoon!

  1. Kui sa oskad soovitada pikki sukki ja suurusele M, oleksin väga tänulik! 😀
    Mina olen 180 cm pikk, millest jalad on 92 cm 🙂 Sina?

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s