Sellest blogist ja minust

See blogi on kirjutatud peamiselt mind tundvatele inimestele ning sõpradele, kes on kuskil kaugel ja kellega igapäevane kontakt puudub. Kuna minu pärisisiku ühendamine selle blogiga on imelihtne, siis see ongi limiteeritud ainult minu igapäevastele sahmerdamistele, mida ma olen ka võõrastele nõus rääkima. Mõned isiklikumad teemad on parooli all. Ma ei ole väga järjekindel blogija ja aegajalt kipun ära unustama, et ma pidin millestki jätkupostituse tegema, sest sõbrad on mind selle antud teemaga võib olla sidruniks pigistanud. Äärmiselt ebaaus nende lugejate suhtes, kellega mul isiklik kontakt puudub. Aga alati võib mind torkida, et “mis sai?” Kontakti all on meilikas olemas, mida võib kasutada.

Minust:

Sugu: Naine
Vanus: Parimais aastais. Käesolevast aastanumbrist 1982 lahutades annab õige vastuse.
Linn: Tartu
Perekonnaseis: not so vaba
Lapsi: 1 2
Koduloomi: 0 2
Lilli: kolm orhideed elab seisuga 13.06.2011. Lillede elus hoidmine on pidev võitlus. Olen suutnud tappa kaktuse ülehoolitsusega!  Suurem hulk

Hobid: Mitmekesised. Extremely large and useless knowledge of stuff. Muusikat kuulan seinast seina. Kokkamine on ka tore! Seriaali-ja filmisõltlane.

Tere tulemast minu blogi jälgima!

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s