Kus päike on?

Kuna eilne ilm keeras käru, siis ei viitsinud ma oma autot putitama minna. Arvestades, et ma ei ole oma linnast väljas elavaid sõpru näinud üle aasta juba ja mul on kõrini sellest, et mu liikumine on suht piiratud ilma autota, siis ma lähen täna ja vaatan, mis mu punn teeb. Selle asemel otsustasin eile kokata ahjukartuleid a la Birx ja esimest korda elus teha täidetud mune. Tuleb välja, et mul on ahi katki. Veerand pannil olevast kraamist kõrbes ära, samas kui ülejäänud kartulid vaevu pehmeks hakkasid minema. Täidetud munad tulid küll hästi välja ja neid jätkus terveks päevaks.

Tahan suve ja sooja ja päikest. Tahaks võimalust suvalisel päeval võtta oma auto ja sõita näiteks Tallinnasse lõunale või otsida üles vanavanaisa talu.

Üleüldse on kõrini sellest rutiinist. Töö-kodu-töö-kodu-UG-kodu-rokiklubi-kodu-töö-kodu jne…blah. Allergia inimeste vastu süveneb. Ma olen suht vastikuks muutunud oma sõprade vastu tänu sellele, on ju? Piipöl pliiser minus on puhkusel. Empaatiavõime haiguslehel. Please redirect your problems to your next pal. Krt, mine või metsa erakuks. Kahjuks ei peaks seal üle poole päevagi vastu.

Tegelikult on kõik vägagi korras. Lihtsalt päikest pole.

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s